Василь Шкляр, Ліна Костенко, Ерих Марія Ремарк: новинки мережі книгарень Львівської політехніки

Василь Шкляр. Чорне сонце
Російсько-українська війна - очима бійця полку "Азов".
Хто й навіщо затягує криваву драму? Чому гинуть найкращі? Чому місцеві вважають своїх визволителів ворогами? Яким наш герой бачить майбутнє Вітчизни? Глибока, сповнена смутку, болю й надії оповідь хлопця, якого честь і сумління змусили взяти до рук зброю.

Пола Гоукінз. Дівчина у потягу
Рейчел щодня сідає на той самий потяг. Проїжджаючи повз затишні приміські будиночки, вона щодня бачить подружню пару, яка снідає на веранді. Рейчел подобається спостерігати за ними, адже їхнеє життя видається їй більш радісним, ніж її власне. Але одного разу в цьому безтурботному раю, яким вона представляє їхню оселю, вона побачила дещо приголомшливе. Дівчина розповідає про це поліції. Та їй не вірять...

Ліна Костенко. Записки українського самашедшого
Роман написано від імені 35-річного комп'ютерного програміста, який на тлі особистої драми прискіпливо, глибоко й болісно сканує усі вивихи нашого глобалізованого часу. У світі надмірної (дез)інформації і тотального відчуження він — заручник світових абсурдів — прагне подолати комунікативну прірву між чоловіком і жінкою, між родиною і професією, між Україною і світом.
За жанровою стилістикою «Записки українського самашедшого» — насичений мікс художньої літератури, внутрішніх щоденників, сучасного літописання і публіцистики. Це перший опублікований прозовий роман видатної української поетеси.

Стівен Кінг. Кладовище домашніх тварин
Один з наймоторошніших романів Кінга. Родина Кридів переїжджає до маленького містечка у просторий світлий будинок, розташований поряд із густим величним лісом. Десь й його серці заховане старовинне індіанське кладовище, про яке ходять лячні легенди... Невдовзі стається біда: улюбленець родини, кіт Черч, гине під колесами вантажівки. Розгублений батько вирішує поховати тварину на індіанському кладовищі - кажуть, поховані там мають силу повертатися... І вранці загиблий кіт приходить додому майже живим... Мертвим краще залишитися в могилах!

Ерих Марія Ремарк. На Західному фронті без змін. Три товариші
...Школярів, рибалок, фермерів вирвали зі звичного життя і кинули у криваву бійню. Тисячі з них навіки залишаться на полях війни, тисячі тих, хто виживуть, позаздрять загиблим. Пауль пішов на фронт. Минуло кілька тижнів — і з його класу живими залишилося вісім хлопців. А війні не видно кінця.
...Забути жахи війни. Про це мріють троє друзів-фронтовиків. Чи зможе кохання врятувати від болю і зневіри?
Також до видання увійшов роман «Повернення».