Лабораторний практикум з токсикології продуктів харчування

За ред. С. А. Воронова
Код: 978-966-941-214-0
Навчальний посібник / С. А. Воронов, Ю. Б. Стецишин, Ю. В. Панченко, А. М. Когут, Т. С. Курисько. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. 192 с. Формат 170 х 215 мм. Тверда оправа.
Ціна:220,00грн.
Weight: 0 кг

Розглянуто методи якісного та кількісного аналізу основних ксенобіотиків продуктів харчування. Наведено теоретичну інформацію про досліджувані сполуки, шляхи їх потрапляння в організм та перетворення у ньому, дані про токсикологічні ризики та нормативні акти, що регламентують кількості шкідливих речовин у продуктах харчування. Посібник підготовлений на кафедрі органічної хімії Національного університету “Львівська політехніка”, відповідає чинній навчальній програмі та надає змогу студентам набути навички досліджень, необхідних у навчально-дослідницькій та практичній роботі.
Для студентів спеціальностей “Хімічні технології та інженерія” та “Харчові технології”, спеціалізації “Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів” та “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”, а також для науковців та спеціалістів у галузях хімічних та харчових технологій, медичних працівників, усіх, хто цікавиться токсикологією продуктів харчування.

Зміст

Вступ

Про авторів