Іноземна мова професійного спрямування (англійська мова для реставраторів) :: Foreign Language for Specific Purposes (English for art and architecture conservation)

За ред. Н. В. Мукан
Код: 978-966-941-212-6
Навчальний посібник / С. Л. Голощук, Р. Р. Висоцька, О. В. Новосілець, І. Й. Петрів, Н. Й. Четова. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. 292 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:400,00грн.
Weight: 0 кг

У навчальному посібнику подано вісім модулів, до яких належать тексти, тематичні словники, лексичні та лексико-граматичні вправи. Система граматичних вправ забезпечує швидке та ефективне засвоєння студентами необхідних знань і вироблення стійких навичок фахового усного та письмового спілкування, роботи з англомовною літературою. Розроблено для того, щоб допомогти студентам досягнути достатнього рівня знань для практичного використання англійської мови у майбутній професійній діяльності.
Для студентів спеціальностей “Архітектура і містобудування” (спеціалізація “Реставрація пам’яток архітектури і містобудування. Реконструкція архітектурних об’єктів”) та “Декоративне і прикладне мистецтво. Реставрація”. Для перекладачів, аспірантів та науковців, які прагнуть вдосконалити навички аналізу професійно орієнтованих текстів у галузі збереження мистецьких пам’яток.

Contents

Вступне слово