Розвиток економіко-управлінського інструментарію забезпечення бізнес-процесів: моделювання, регулювання та економічне обґрунтування

Шуляр Р. В.
Код: 978-966-941-286-7
Монографія. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2018. 276 с. Формат 170 х 240 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:275,00грн.
Weight: 0 кг

Досліджено проблеми формування та розвитку економіко-управлінського інструментарію забезпечення бізнес-процесів підприємств як чинників, що визначають якість предмета та результатів, гнучкість та адаптивність цих процесів з метою забезпечення якості. Увагу зосереджено на висвітленні інструментарію управління бізнес-процесами з позицій управління якістю, а також на розвитку та появі у сучасних школах управління нових концептуальних положень щодо забезпечення перебігу цих процесів відповідно до цілей, мети та заданих параметрів. Розвинено та обґрунтовано нові науково-методичні розробки щодо удосконалення інструментарію забезпечення бізнес-процесів з метою підтримки їхньої гнучкості та адаптивності.
Для наукових працівників, здобувачів, аспірантів, підприємців, управлінців, менеджерів, фахівців та усіх, хто цікавиться проблемами розвитку економіко-управлінського інструментарію забезпечення бізнес-процесів, а також сучасними вимогами до них та їхніми характеристиками.

Зміст

Вступ