На конкурс Форуму видавців: скелі в Бубнищі очима фотомайстра

До найгучнішої події книжкового року – Форуму видавців у Львові або, як він тепер називається, BookForum'у – залишився місяць.
Будемо знайомити наших Читачів з книжками Видавництва Львівської політехніки, поданими на конкурс «BookForum Best Book Award» 2019.
Почнемо з книжки, яка, можливо, найменше вписується в наші дотеперішні видавничі стратегії. Це – фотоальбом Юрія Черневого "Скелі в Бубнищі".

Юрій Черневий – доктор біологічних наук, академік Лісівничої академії наук України, директор Прикарпатського лісогосподарського коледжу. Художня фотографія є його найбільшим захопленням, а тема життя людей та природи Українських Карпат – домінантною.
Член Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ). Активно бере участь у національних та міжнародних фотовиставках, конкурсах, творчих проектах. Роботи більш ніж 800 разів експонувалися в 40 країнах і отримали десятки нагород: Гран-прі, золоті медалі світових мистецьких товариств. Особливими відзнаками є Велика золота медаль Королівського фотографічного товариства Великобританії, золоті медалі України, Бразилії, Криту, В'єтнаму, Сінгапуру, Сербії, Фінляндії, Франції.
Роботи Юрія Черневого зберігаються в музейних та приватних колекціях України, Австралії, Австрії, США, Бразилії.