Психологія розвитку та успіху особистості

Закалик Г. М. та ін.
Код: 978-966-941-350-5
Навчальний посібник / Г. М. Закалик, Ю. М. Терлецька, Н. М. Шувар. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. 488 с. Формат 145 х 200 мм. Тверда оправа.
Ціна:340,00грн.
Weight: 0 кг

Розкрито зміст основних поглядів на сучасний стан психології розвитку людини та досягнення успіху в різних сферах життєдіяльності особистості. Висвітлено історичний аспект формування думки про розвиток людини, її становлення як особистості, розкрито чинники, що сприяють або перешкоджають її розвитку. Особливості формування успішної особистості та досягнення успіху проілюстровано цікавими фактами з історій життя видатних людей різних епох, відомих своїми здобутками у філософії, історії, фізиці, соціології, педагогіці, медицині та психології.
Для студентів першого (бакалаврського), другого (магістерського) і третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти спеціальності 053 “Психологія”, а також для викладачів та широкого кола читачів, котрі використовують у своїй роботі соціально-психологічні знання про розвиток особистості та досягнення успіху.

Зміст

Передмова

Вступ

Про авторів