МАТLАВ в інженерних розрахунках. Комп’ютерний практикум

Гоблик Н. М., Гоблик В. В.
Код: 978-966-941-510-3
Навчальний посібник. Третє видання, доповнене. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2020. 192 с. Формат 170 х 240 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:130,00грн.
Weight: 0 кг

Розглянуто основи практичної роботи в середовищі системи комп’ютерної математики МАТLАВ. Наведені приклади застосування системи в інженерних розрахунках з використанням математичних моделей, що описують процеси в механічних системах, в електричних колах, теплопередачу, поширення та дифракцію хвиль. Посібник містить приклади програмування на мові МАТLАВ, символьних обчислень та перетворень, розв’язування диференціальних рівнянь в розширенні пакета SIMULINK.
Для студентів ВНЗ ІІІ–ІV рівнів акредитації, які навчаються на базових напрямах “Прикладна фізика та наноматеріали”, “Авіоніка”, “Біомедична інженерія”, “Телекомунікації та радіотехніка”, “Електроніка”, “Мікро- та наносистемна техніка”, “Інформаційні системи та технології”. Посібник може бути корисним для студентів, які вивчають розділи вищої математики.

Про авторів

Гоблик Надія Миколаївна – старший викладач кафедри обчислювальної математики і програмування Інституту прикладної математики та фундаментальних наук.

Гоблик Віктор Васильович – кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри електронних засобів інформаційно-комп’ютерних технологій Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки.

Зміст

Передмова до третього видання

Вступ