Довідник товарознавця і споживача продовольчих товарів

За ред. д-ра екон. наук, проф. С. В. Князя
Код: 978-966-941-555-4
Навчальний посібник. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2021. 796 с. Формат 170 х 240 мм. Тверда оправа.
Ціна:480,00грн.
Weight: 0 кг

Довідник охоплює ключові категорії та поняття сфери комерційної діяльності й експертизи якості продовольчих товарів. Містить такі розділи: стандартизація у сфері експертизи якості товарів, класифікація і властивості товарів, захист прав інтелектуальної власності у сфері комерційної діяльності, пакування і зберігання товарів, реалізація і транспортування товарів, експертиза товарів, торговельно-технологічне обладнання, товарознавство вин і сирів. Наведені означення розглянуто відповідно до ДСТУ та ISO.
Для студентів, викладачів, підприємців, товарознавців, здобувачів наукових ступенів.

Зміст

Вступне слово

Вступ

Авторський колектив

Бець Мар’яна Тиберіївна, Богун Лідія Ігорівна, Георгіаді Неллі Георгіївна, Гринько Тетяна Валеріївна, Данько Тетяна Іванівна, Ємченко Ірина Володимирівна, Загородній Анатолій Григорович, Князь Олег Володимирович, Князь Святослав Володимирович, Косовська Віра Василівна, Лучко Галина Йосипівна, Мартинюк Володимир Петрович, Мацук Василина Михайлівна, Мороз Олександр Іванович, Плешаков Едуард Іванович, Римар Микола Васильович, Русин-Гриник Роман Романович, Скриньковський Руслан Миколайович, Скрипчук Петро Михайлович, Слав’юк Ростислав Анатолійович, Судук Олена Юріївна, Тупісь Ольга Петрівна, Фарат Олександра Володимирівна, Федорчак Олексій Євстахійович, Холявка ЛіліяЮріївна, Чорна Наталія Романівна, Шайда Оксана Євдокимівна, Швачко Сергій Григорович, Шуляр Роман Віталійович, Яворська Надія Петрівна, Ягольник Світлана Геннадіївна