Аналого-цифрові перетворювачі

Дорожовець М. М., Мокрицький В. О.
Код: 978-617-607-419-9
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 120 с. Формат 145 х 215 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:185,00грн.
Weight: 0 кг

Навчальний посібник сприятиме самостійному вивченню курсів “Аналогові та цифрові засоби вимірювань” та “Основи електронної схемотехніки”. Для студентів, які навчаються за базовими напрямами “Метрологія та вимірювальна техніка” та “Приладобудування”.

Зміст

Вступ

Про авторів

ДОРОЖОВЕЦЬ Михайло Миронович
Доктор технічних наук, професор. Професор кафедри інформаційно-вимірювальних технологій Національного університету "Львівська політехніка". Автор понад 250 наукових та навчально-методичних праць, зокрема співавтор шести підручників з грифом Міносвіти. Основні напрями наукових досліджень: опрацювання та оцінювання характеристик точності результатів вимірювань, опрацювання вимірювальних сигналів, томографічні вимірювання параметрів промислових процесів.

МОКРИЦЬКИЙ Володимир Олексійович
Кандидат технічних наук, старший науковий співробітник, доцент кафедри приладів точної механіки Інституту комп'ютерних технологій, автоматики та метрології Національного університету "Львівська політехніка". Автор понад 40 наукових праць, 7 методичних розробок, має 18 авторських свідоцтв на винаходи. Співавтор навчального посібника з грифом Міносвіти. Наукові інтереси: проблеми метрологічного забезпечення перетворювальних пристроїв мехатроніки, створення зразкових засобів вимірювань електричної напруги і струму в діапазоні інфразвукових частот та засобів метрологічного забезпечення акустичних і гідроакустичних вимірювальних перетворювачів і систем.

artprom

Потрібно розмістити зовнішню рекламу? Найкраще рішення: реклама на транспорті.